Tømrerarbejde, nybyggeri og husrenovering

Skal køkkenet ombygges, stuen deles op, vinduet udskiftes eller terrassen udvides?

Dybe Tømrer- & Snedkerforretning har 100 års erfaring inden for en bred vifte af både store og små tømreropgaver og tømrerarbejde. Både nybyggeri, hus renovering og meget mere.

Alle opgaver

Vi løser opgaver for privatpersoner, erhverv og offentlige institutioner, og vi er altid parate til at

tage din opgave ind på nybyggeri, hus renovering eller andet tømrerarbejde.

Om det er et sommerhus, en garage, et parcelhus, et staldbyggeri, en industriejendom, nybyggeri eller noget helt andet, står vi gerne til rådighed med vores faglige ekspertise i tømrerarbejde.

Vi håndterer alle opgaver inden for renovering, nybyggeri, tilbyg, ombyg og hus renovering.

Eget værksted

Dybe Tømrer- & Snedkerforretning vægter kvalitet, grundig og service på tømrerarbejde meget højt.

Derfor sørger vi altid for at tilse alt en ekstra gang, før vi afslutter en opgave, uanset om det er nybyggeri eller hus renovering, så vi sikrer os, at alt er, som det skal være.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler på tømrerarbejde, står vi naturligvis altid til rådighed for at udbedre dem.

Vi har eget værksted og kan derfor også tilbyde specialløsninger på tømrerarbejde, hvis du har en specifik ide til en fremstilling. Det kunne f.eks. være noget særligt til hus renovering eller et bestemt ønske eller behov for nybyggeri.

Ønsker du, at vi skal stå for dit tømrerarbejde eller snedkerarbejde, uanset om det gælder nybyggeri, hus renovering eller andet, så kontakt os allerede i dag.​

Dybe Tømrer og Snedkerforretning - Godthåbsvej 20, Dybe - 7620 Lemvig - CVR: 30701747
​Telefon: 21 29 20 56 - E-mail: karsten@bjerg-dybe.dk